Arvontasäännöt

Kaakon Viestintä Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona on kahden hengen 2 vrk:n elämysloma Järvisydämessä (arvo 1500 €).
Arvonta suoritetaan 5.4.2018 ja arvontaan osallistuvat 1.1.-31.3.2018 Kaakon Viestinnän kilpailuihin osallistuneet sekä digin aktivoineet voimassa olevat tilaukset.
Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kaakon Viestintä Oy maksaa arpajaisveron.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja digitaalisissa tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja
luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Kaakon Viestinnän henkilökuntaan kuuluvat ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Loma kahdelle sisältää:
– tervetulomaljat
– majoitus Elämyshotellin Suitessa (2 yötä)
– aamiaiset
– 3 ruokalajin illalliset (kahtena iltana)
– lounaat (kahtena päivänä)
– vapaa sisäänpääsy Järvikylpylään koko loman ajalle
– 60 min. hieronta kahdelle
– vapaavalintainen hyvinvointitunti (joko ilmajooga, ilmapilates, Spa Yoga, Seasonal Yoga tai Physio Pilates)
– luontoaktiviteetti Linnansaaren kansallispuistoon (Puuveneretki Kaarnetsaareen* tai norpparetki tai talvipäivä kansallispuistossa** ajankohdasta riippuen.)
*) Kansallispuistoretki Kaarnetsaareen. Lähdemme nostalgisella puuveneellä Linnansaaren kansallispuiston vesille, Kaarnetsaareen. Matkan varrella koemme katiskat ja saaressa keitämme erätulilla nokipannukahvit ja paistamme makkaraa sekä lettuja.
**) Talvipäivässä pääset kokeilemaan useampaa talvilajia lupsakkaasti kansallispuiston maisemissa Kaarnetsaaressa. Meno Kaarnetsaaren tapahtuu valitsemallasi kulkupelillä – retkiluistimilla, potkurilla, lumikengillä, suksilla tai kirkkoreellä. Päivän aikana voit tutustua Kansallispuiston maisemiin myös lumikenkäilen Kaarnetsaaren omalla luontopolulla tai voit kokeilla talvikalastuksen saloja. Kaarnetsaaren päärakennuksessa pääset tutustumaan myös luontovalokuvanäyttelyyn sekä Saimaannorppaan, Kuutin tarina -videolla.

Ei sisällä matkoja Järvisydämeen.