Toimittaja/tuottaja, Kaakon Viestintä Oy

Uutisvuoksen ja Etelä-Saimaan Imatran toimitus tuottaa sisältöä molempiin lehtiin. Toimituksessamme työskentelee kymmenen journalistia.

Haemme nyt joukkoomme

kahta toimittajaa/tuottajaa

Etsimme journalistia, joka haluaa kertoa ihmistä lähellä olevista asioista kiinnostavalla tavalla. Valitulta henkilöltä odotamme Imatran alueen tuntemusta tai kiinnostusta siihen perehtymiseen. Toimituksemme tarttuu sekä pieniin että suuriin aiheisiin, joista kerromme printissä, digissä ja mobiilissa. Odotamme valittavan hallitsevan myös sosiaalisen median käytön ja verkon eri kerrontatavat. Työ edellyttää ideointikykyä, hyvää kielenhallintaa ja visuaalista silmää. Tehtävään kuuluu iltavuoroissa tehtävää esimiestyötä.

Tehtävään valitulta odotamme alan työkokemusta. Venäjän kielen osaaminen luetaan hakijalle eduksi. Työn hoitaminen edellyttää valokuvaustaitoa ja ajokorttia. Työtä tehdään vuoroissa, joihin kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhteet ovat vakituisia. Toivomme tehtäviin valittavien pystyvän aloittamaan työt maaliskuun alussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 6.2.2017 osoitteeseen mari.pajari@uutisvuoksi.fi. Liitä mukaan enintään kolme juttunäytettä.

Lisätietoja tehtävästä saat päätoimittaja Mari Pajarilta, puh. 040 653 0030.